Uyum Ve Mesleğini Geliştirme Projesi Akhisar Bakkallar vb. esnaf odası olarak bakkallar odası üyelerine sunulan eğitim hizmeti devam ediyor. 

Avrupa Birliği, Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye Esnaf ve Sanâtkarlar Konfederasyonu, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile ortaklaşa düzenlenen projeye Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası ev sahipliği yapıyor. 3’üncüsü gerçekleştirilen eğitime “Türk İşi İkna” kitabının yazarı Erdem Karagöz ve müşteri memnuniyetini geliştirme eğitmeni Fatma Karagöz katıldı.

ESNAF HERŞEYİN EN GÜZELİNE LÂYIK

Değişim gösteren dünyanın şartlarına ayak uydurmak için esnafa destek çıktıklarını ifade eden Bakkallar Odası başkanı Zafer Kara, “Esnafın herşeyin en iyisine lâyık olduğunu belirterek esnaf arkadaşlarımızın yenilenen ve her gün değişim gösteren bu dünya şartlarına ayak uydurması gerekiyor. Artık alışveriş sektörü teknoloji ile birlikte ilerliyor. Sosyal medya dediğimiz dev bir reklam alanı var. Artık sosyal medyayı kullanmayan alışveriş çalışmalarını internet üzerinden gerçekleştirmeyen esnaf kalmamalı. Esnafın her gün kendini yenilemesi gerekmekte artık hayat çok acımasız. Akhisar kendi esnafına sahip çıkmak zorunda olmalı” dedi.