Haber Merkezi - Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından Zafer Kalkınma Ajansı Manisa Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü D.Barış SUBAŞI, KOSGEB Manisa Hizmet Merkezi Müdürlüğü Kobi Uzmanı Hasan KAHRAMAN ve Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Koordinatörü Ahmet IŞIK’ın konuşmacı olarak katıldıkları bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda Zafer Kalkınma Ajansı tarafından, 2012/3305 Sayılı Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkındaki Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren Teşvik Sistemi ve Ajansın başvuru süresi devam eden Rekabetçi Kobi Mali Destek Programı hakkında bilgilendirme yapıldı.

TKDK tarafından, 12. Çağrı dönemi destek programı, başvuru-değerlendirme süreç ve koşulları hakkında bilgilendirme yapıldı.

KOSGEB tarafından, girişimciler ve KOBİ statüsündeki firmalar için KOSGEB programları kapsamında uygulanan destek türleri ve bunlara ilişkin detaylara yer verildikten sonra toplantı soru-cevap şeklinde devam etti.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından Zafer Kalkınma Ajansı Manisa Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü D.Barış SUBAŞI, KOSGEB Manisa Hizmet Merkezi Müdürlüğü Kobi Uzmanı Hasan KAHRAMAN ve Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Koordinatörü Ahmet IŞIK’ın konuşmacı olarak katıldıkları bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda Zafer Kalkınma Ajansı tarafından, 2012/3305 Sayılı Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkındaki Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren Teşvik Sistemi ve Ajansın başvuru süresi devam eden Rekabetçi Kobi Mali Destek Programı hakkında bilgilendirme yapıldı. TKDK tarafından, 12. Çağrı dönemi destek programı, başvuru-değerlendirme süreç ve koşulları hakkında bilgilendirme yapıldı. KOSGEB tarafından, girişimciler ve KOBİ statüsündeki firmalar için KOSGEB programları kapsamında uygulanan destek türleri ve bunlara ilişkin detaylara yer verildikten sonra toplantı soru-cevap şeklinde devam etti.