Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Rehbersensin eğitim ve danışmanlık hizmetleri arasında satış personeli ve bilgi donanım programı konusunda protokol imzalandı.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Rehbersensin eğitim ve danışmanlık hizmetleri arasında satış personeli ve bilgi donanım programı konusunda protokol imzalandı.

ATSO Genel Sekreteri Ali Özkervancı ile Rehbersensin Eğitim Danışmanlığı firma yetkilisi Burak Yurdakul ve arasında Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ‘nda imzalanan protokolle ATSO bünyesinde verilecek eğitim programları tanıtıldı. İmzalanan protokol sonrası konuşan ATSO Genel Sekreteri Ali Özkervancı, ticaretin ve yaşamın eskisi gibi olmadığını hayatımıza birçok yenilik girdiğini, bu yenilikler çerçevesinde de eğitimin bir zorunluluk haline geldiğini belirterek şunları kaydetti: “Eğitimden hiç kimse kendini soyutlayamaz. Odamız da soyutlamadı. Bu çerçevede Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak oda bünyesinde eğitim ve seminerlerle gerekli bilinçlendirme yapıldı. Liderlikten iş koçluğuna birçok eğitim verildi. Bununla ilgili olarak Akhisar’dan 2 arkadaşımızın teklifleri oldu. Mutluyuz. Oda ve üyelerine ücretsiz bilgilendirme toplantıları yapılacak ardından isteyenler eğitim programına dahil olacak. Bu amaçla bu protokol hazırlandı ve bugün burada imzaladık. Umarım bu protokol ATSO için hayırlı, uğurlu olur. Herkesin bilinçlenmesini sağlar. Bu protokol için Burak Yurdakul’a ve İstemi Harta’ya teşekkürler ediyorum.”

Rehbersensin Eğitim Danışmanlığı firma yetkilisi Burak Yurdakul ise konuşmasında danışmanlık şirketi olarak satış personeli eğitiminden kurumsal danışmanlık hizmeti ve kurumsal vizyon gibi hizmetler verdiklerini ve bu eğitimler için gerekli emek ve çaba için hazır olduklarını söyledi. Protokole katılan İstemi Artar ise bu girişimle bir model oluşturduklarını hem akademik bilgiyi hem de gerçek piyasa koşullarını harmanlayarak yapılan bir çalışma olduğunu belirterek ATSO yönetimine katkısından dolayı teşekkür etti.