Haber Merkezi

 

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası İstanbul CNR Expo da EUF(E Uluslar arası Fuarcılık) tarafından 06-09 Eylül 2012 tarihleri arasında 20.kez düzenlenen Uluslararası Gıda ve Gıda teknolojileri fuarına 8.kez  stand  açarak katıldı ve üyelerinin ürünlerini tanıttı.


Fuar hakkında açıklama yapan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu; “ Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilk defa Akhisar dan Odamıza kayıtlı  23 firmaya amatörce stand açtırarak başlattığımız fuar katılımını artık Akredite bir oda olarak kurumsal bir şekilde devam ettiriyoruz.  Bu yıl Odamıza kayıtlı 34 Gıda üreticisi firmadan aldığımız numune ürünleri 30 m2 lik standımızda sergiledik.  Açılışını Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Mehdi Eker’in yaptığı ve açılıştan sonra standımızı ziyaret edip ürünlerimizi tadıp beğenisini dile getirdiği  fuarda 4 gün boyunca  ürünlerimize ilgi hayli yoğundu. Bakanımızın yanı sıra Manisa Milletvekilimiz Sayın Recai Berber, Zeytin-Zeytinyağı İhracatçılar birliği başkanı, TİM Başkan yardımcısı Ali Nedim Güreli, Zeytin Dostu Derneği Başkanı Mustafa Alhat, İstanbul’daki Manisalılar Yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı Mustafa Oğan, Akhisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdül Fettah Gürmen ve Meclis Üyeleri ile çok sayıda Oda Borsa Başkanı da standımızı ziyaret edenler arasındaydı. Bizlere de Meclis Başkanımız, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Meclis Üyelerimizle birlikte standımızda  Akhisarımız ve ürünlerimizi tanıtırken ziyaretçilerimizi de ağırladık.   Ürünlerimizin yanında standımızda kurduğumuz tadım paneli ile Akhisar’ımızın Zeytinini-Zeytinyağını – Helvasını ve kahvesini katılımcılara sunduk. Ürünlerimiz büyük beğeni topladı. ATSO olarak katıldığımız fuarda ürünlerimizin tanıtılmasını sağlarken bir yandan da ziyaretçilere dağıttığımız kartvizit ve kataloglarla üyelerimizin yeni müşteriler edinmelerine de katkı sağlıyoruz. Bu yıl fuara Odamızın dışında, Odamız üyesi 9 firma da stand açarak katıldı. Bu firmalarımız da hem ürünlerini tanıtıp ticari bağlantılar kurdular hem de Akhisar’ın tanıtımına katkı sağlamış oldular” dedi.


Erdayıoğlu konuşmasının sonunda Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının artık kurumsallaşmış ve bunu Akreditasyon ile tescillemiş oda olarak bu tür faaliyetleri yürüttüğünü, bundan sonra da bu tür çalışmaların artarak devam edeceğini, ATSO nun fuarda stand açan tek oda olduğunu belirterek, standımızı ziyaret eden hemen herkes odamızın Akhisar a ve üyelerine verdiği bu hizmetten övgü ile söz ettiğini söyleyen Erdayıoğlu ATSO Standına ürün veren üyeleri ile Fuara stand açarak katılan üyelerine teşekkür etti.