Temizlik sektörüne bu güne kadar Akhisar’a ilkleri getiren AK TEM Akhisar temizlik firması  ilk otomatik halı yıkama makinası, ilk endüstriyel çamaşır hane, ilk profesyonel  bina temizliğini Akhisar ve çevresine getirdikten sonra şimdi de yine Akhisar için bir ilk olan “Dış Cephe ve Cam Temizliğini” profesyonel olarak yapmaya başladı.  

Henüz 1 aydır bu sektöre profesyonel olarak giren AK TEM Akhisar Temizlik firması diş hastanesi, Erkanlar Gıda, Yeşil Holding, Anemon Evleri gibi bir çok büyük projeyi gerçekleştirmiş bunun dışında cam temizliği sektöründe Ziyafet Kuzu Çevirme, Kahve Deryası, Çeşme Kasabı, Bayraktarlar Düğüncü Mağazası, Baraka Restoran,  Bellona, Doğtaş  gibi firmalarda sürekli hizmet veriyor.

Temizlik işinin kendilerinin bir tutkusu olduğunu ifade eden AK TEM Akhisar Temizlik yetkilisi Ferdi Talan; “Bu sektörde dünyada gelişen her anı adım adım izliyoruz. Uzun arayışlar denemeler ve konusunda uzman kişilerle yaptığımız görüşmeler sonucu sektöre yenilikler katmaya devam edeceğiz. Yeni olarak başladığımız dış cephe ve cam temizliği tehlikeli ve çok deneyim gereken bir sektördür. Yurt dışından ithal ettiğimiz yeni sistem ile iş güvenliği konusunda firmalara kolaylık sağlıyoruz. Uzun zaman alan dış cephe ve cam temizliği konusunda profesyonel olarak hizmetimizi sürdürüyoruz” dedi.