Akhisar Belediyespor’un ürünlerinin satışı yapılan Akhisarspor Store, Akhisar Belediyesi tarafından Akhisar Belediye ve Gençlik Spor Kulübüne kiralanan yol otoparkları işletmeciliğini yapan Karabulut Şirketler Grubuna devredildi. 

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor’un Karabulut Şirketler grubuna devredilen Store mağazası 2. Nakliye Caddesi üzerinde bulunan Otopark Bürosuna taşındı. Otopark işletme müdürü Hamza Yavaş; “Akhisar Belediyespor Süper Lig’de göstermiş olduğu başarının yanında bizlerde halkımıza ve taraftarımıza hizmet açısından, Akhisarspor’un ürünlerini tanıtmak, satışını yapmak ve stadyumda coşkulu bir maç izletmeye katkı sağlamak için store mağazasını buradan devam ettiriyoruz. Otopark hizmetiyle Akhisarspor’a katkıda bulunan Karabulut Şirketler grubu olarak devraldığımız Akhisarspor store bundan sonra aynı ürünleri 2. Nakliye Caddesi üzerinde Vergi Dairesi yanında bulunan Otopark hizmet bürosunda yapılacağını buradan tüm halkımıza duyuruyoruz.”

Akhisarspor Store’de 41 çeşit ürün bulunduğunu ifade eden Yavaş; “Bunların yanında hediyelik eşya, taraftar forması, yaz okulu basketbol forması, yaz okulu futbol forması da bulunmaktadır. Yeni sezon Akhisarspor formalarımız da en yakın zamanda gelecektir” diye konuştu.

Bilet ve Passolig satışının kendi bünyelerinde olmadığını belirten Yavaş, sadece Akhisarspor’un ürünlerinin satışını yaptıklarını da sözlerine ekledi.