Akhisarlı işletme profesörü Türker Baş tarafından yazılan "Çalışan Sadakati" adındaki makale; Dünyanın en prestijli ekonomi dergisi olan Harvard Business Review'in 2014 yılı Nisan ayı sayısında Editörün Seçimi başlığı altında yayınlandı.

Dünyanın en prestijli ekonomi dergilerinin başında gelen "Harvard Business Review" dergisi genel olarak İngilizce makalelere ve çevirilerine yer verirken, Prof. Dr. Türker Baş'ın makalesini editörün seçimi başlığı altında yayınlanması ise makalenin önemini gösteren bir diğer gösterge oldu.

Akhisarlı işletme profesörü olan Türker Baş; Galatasaray Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Şehir Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesinde öğretim üyesi olarak ders vermekte olup;

En son yazdığı "İşveren Markası" adlı kitabının dışında 4 adet daha yayınlanmış eseri bulunmaktadır. Akhisar'lı ve fanatik bir Akhisarspor'lu olduğunu belirten Prof. Dr. Türker Baş, ulusal ve uluslararası düzeyde katıldığı seminerlerin yanında ilçemizdeki seminerleri ile de kentimize katkı sağlayan bir akademisyen olarak tanınıyor.