Okulların açılmasına kısa bir süre kala okul giysileri satışı da hareketlenmeye başladı. Akhisarlı vatandaşlar Merkez Çarşı’da hizmet veren Okkalıoğlu Giyim’de tüm okul kıyafetlerini bulabiliyor. 

2014-2015 Yeni eğitim ve öğretim sezonu yaklaşırken, okul kıyafetleri de Okkalıoğlu Giyim Mağazası vitrinlerinde yerini aldı. 

Şu günlerde okul kayıtlarını yaptıran öğrenciler, bir taraftan da yeni kıyafetlerini almak için veliler mağazaları dolaşmaya başladı. Okul kayıtları bir yandan devam ederken ailelerde öğrencilerinin eksiklerini tamamlamak için çaba gösteriyor.

Okul kıyafetleri satışlarının başladığını belirten Okkalıoğlu Giyim sahibi Ekrem Okkalıoğlu: “Okulların birinci sınıfları bildiğiniz gibi 8 Eylül 2014 tarihinde açılıyor. Dolayısıyla öğrenciler, veliler şuan okul kıyafetlerini çözmek için uğraşıyor. Akhisar’da her okullun kendine özgün kıyafeti var. Mağazamıza özellikle yeni değişen Çağlak Anadolu Lisesi kıyafeti olmak üzere Akhisar’daki tüm okulların kıyafetleri bulunuyor. Yeni okul sezonun velilerimize, öğrencilerimize, hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

1 YIL GARANTİLİ VALİZ

Merkez Çarşı 144 Sokak Numara 32’de hizmet veren Okkalıoğlu Giyim Mağazasında ayrıca seyahat valizleri, çantalar, okul çantaları, spor giyim (lescon, nike, voit, lotto, adidas) gibi ürünlerde satışı yapılıyor.