Akhisarpress.com - Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Akhisar Ticaret Borsası (ATB) ın da 10 gün önce İlçe Seçim Kurulu denetiminde yapılan seçimlerde her iki odanın Meclis üyeleri belirlendi. Bir hafta sonra da yine Seçim Kurulu denetiminde yapılan seçimlerde Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu seçimleri yapıldı. ATSO ve ATB Meclis Üyeleri de kendi aralarında yaptıkları seçimle Meclis Başkanlarını seçtiler. ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığına Abdurrahman Yılmaz, Meclis Başkanlığına Şenol Ürküp, ATB Yönetim Kurulu başkanlığına Alper Alhat, Meclis başkanlığına da Bahattin Alkın seçildiler.

Seçimler sonrası haftanın ilk iş günde ziyaret ettiğimiz her iki odanın yönetim kurulu ve meclis başkanlarını resmi olarak oturdukları koltuklarda çalışırken bulduk.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz, “İlk olarak bizlere destek veren vermeyen tüm oda üyelerimize, bizleri tebrik etmek için gelen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Göreve geldiğimiz bu ilk resmi iş gününden başlayarak farklılığımızı ortaya koymak için çalışmalarımıza başladık. Oda üyelerimize en iyi hizmeti vermenin yanında, Akhisar’ımızın gelişmişlik çıtasını yükseltmek için herkesle işbirliği içinde bulunacağımızın bilinmesini isteriz.” dedi. ATB Yönetim Kurulu başkanı Alper Ahlat ile Meclis Başkanı Bahattin Aklın ile birlikte çalışmalarını sürdürürken, “Genç bir ekip olarak göreve geldik. Hizmet için üstün bir performans göstereceğiz. Akhisar için elbirliği için çalışacağız. Borsamız üyelerin sorunları da iverdi olarak sonuçlandırmak için komiteler oluşturacağız. Hayırlı olmasını dilerken bizlere görev veren tüm herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Abdurrahman Yılmaz başkanlığındaki Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu üyeliklerine Harun Eryüksel, Ufuk Merde, Adem Çakır, Melih Taşkend, Cemal Başyiğit ve Levent Eren seçildiler. Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Ahlat olurken, yönetim kuruluna da Şerif Şerifoğlu, Hasan Çeken, Mehmet Yılmaz ve Zekeriya Kemahlı seçildiler. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının 25 meclis üyesi, Akhisar Ticaret Borsasının da 14 meclis üyesi bulunuyor.