Akhisarpress.com

 

Akhisar’da 12 yıldır Balık sektörünün içerisinde yer alan Deniz Sevmek, Akhisar’daki Balık eksikliğini gidermek amaçlı Deniz Balık Evi’ni Akhisarlıların hizmetine açtı. 


İnönü Mahallesi 152 Sokakta açılan Deniz Balık Evi’nin açılış töreni bugün yapıldı. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak’ın katılımı ile yapılan törene çok sayıda vatandaşta katıldı. 

12 Yıldan bu yana Akhisar pazarlarında Hizmet veren Deniz Sevmek Balık Ev’i açma gereksiniminin nedeni de açıkladı. Semek, “Akhisar’da uzun süredir deneyimli çalışanlarımız ile balık sektörünün içerisindeyiz. Ancak bunu yeterli bulmadık, Akhisar’da da bu yeterliliğe sahip olan bir balıkçı bulunmadığı için, iş yerimiz açmayı uygun gördük. 


Bizim diğer işletmelerden farkımız, kalitemizin yanı sıra üründeki çeşitliliğimiz, ve organik ürünleri yani deniz ürünlerini kullanmamız olacaktır. Personellerimizin de deneyimi sayesinde kalitemizi çok yakın bir zamanda göstermek istiyoruz. İş yerimiz alkolsüz olup aile yeride bulundurmkta, ayrıca Ev ve iş yerlerine siparişlerimiz mevcuttur. Tüm Akhisar halkını bekliyoruz.


Amacımız sadece hizmet değil, kaliteli hizmet vermek..” diyerek sözlerini tamamladı. Açılış Töreninde Deniz Balık Evi tarafından katılan vatandaşlara balık ikram edildi.