İç ve dış mimarisiyle adeta göz kamaştıran Yeşil-Siyah Cafe ve Nargile Kethüda Mahallesi 374 Sokak numara 38'de (Eski Beyaz Saray, Akhisar-İstanbul Yolu Üzeri ) iş yeri Erkan Yüksel organizasyonluğunda törenle Akhisarlıların hizmetine açıldı.

Açılışta Sedat Peker’in gösterişli çelengi de dikkatlerden kaçmazken, Sanatçı İsmail Türüt’te açılış sonrası işletme sahiplerini ziyaret etti.

Celalettin Bülbül hocanın açılış duasından sonra, işletmenciliğini Hüseyin Karaman'ın yaptığı Yeşil-Siyah Cafe ve Nargile, doğal lezzetlerin bir araya geldiği geniş menusu ve hızlı servisiyle açılışa katılan davetli ve misafirlerin beğenisini kazandı.

Açılışta konuşan Akhisar Belediye başkan yardımcısı Ali Velestin;" Yemek kültürü konusunda Akhisar bir marka oldu. Akhisar’ımız yemek konusunda değerlerine değer katıyor. Böyle bir anlayışla mekan açıyoruz. Yeni bir istihdam yaratılıyor, ekonomiye katkı sağlanıyor. Hayırlı uğurlu olsun, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Yeşil-Siyah Cafe ve Nargile, iş yerinin açılış kurdelesini Akhisar Belediye başkan yardımcısı Ali Velestin, Yeşil-Siyah Cafe ve Nargile, işletmencisi Hüseyin Karaman ve Celalettin Bülbül hoca ile birlikte kestiler. Doğal lezzetlerin bir araya geldiği Yeşil-Siyah Cafe ve Nargile, iş yerinde yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle İftar mönüsü ve Sahur mönüsüyle Akhisarlıları bekliyor. Yeşil-Siyah Cafe ve Nargile, iş yerinin düzenlenen açılış programına Akhisar Belediye başkan yardımcısı Ali Velestin, sanatçı İsmail Türüt, Akhisar Belediyespor yöneticileri Harun  Eryüksel, Süleyman İşçi ve davetliler katıldı. Açılışa katılan davetlilere ve vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundular.