02.02.2020 günü gündüz vakti Kavakalan Mahallesi’nde 80 yaşındaki Ü.Ç isimli yaşlı kadının evine bohçacı olarak giren üç bayan yaşlı kadının 8 Bin TL parası ile poşet içerisindeki bir miktar cevizini çalarak olay yerinden plakası tespit edilemeyen bir araç ile uzaklaştığı ihbar edildi.

Jandarma Kavakalan-Akhisar karayolu üzerinde hırsızlık olayına karıştığı düşünülen bir araç tespit ederek aracı durdurdu. Jandarmanın durdurduğu araç içerisinde bulunan üç bayan şahsın jandarmayı görünce kıyafetlerini değiştirme çabasına girmelerinden şüphelenen jandarma araçta ve araç içerisinde bulunan N.G ( K/26) , A.A( K/32) S.A( K/42)  isimli şahıslar üzerinde yaptıkları arama sonucu 8 Bin TL para ile poşet içerisinde bir miktar ceviz tespit ederek şahısları yakaladığı bildirildi..

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla göz altına alınan N.G , A.A ,S.A isimli bayanlardan N.A ve A.A isimli bayanlar 03.02.2020 günü sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak jandarma tarafından Akhisar Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildiği kaydedildi. Akhisar ilçe Jandarma komutanlığı sorumluluk alanında bulunan mahallelere satıcı olarak gelen kişilere karşı vatandaşı uyarıcı bilinçlendirici çalışmalara devam ettiği bildirildi.