Mustafa ÖZDEMİR

Cumhuriyetin 89.yılı münasebetiyle yapılan sportif yarışmalarda Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi katılmış olduğu kros yarışmasında ilçe birinciliği kupası, oryantiring yarışmasında ilçe birinciliği kupası, masa tenisi yarışmasında ilçe ikinciliği kupası elde etti. Okul Müdiresi Behiye Akleylek; Akhisar Öğretmen evinin restoranında, dereceye giren öğrenciler ile Beden Eğitimi öğretmenleri Muammer İnan, Haluk Güven, Önder Soykan, Özgür Morbel’e yemek düzenledi.

Okul Müdiresi Behiye Akleylek; “Cumhuriyetin 89.yılı münasebetiyle yapılan Sportif Yarışmalarda okulumuz katılmış olduğu Kros , Oryantiring ve Masa Tenisi branşlarında iki birincilik ve bir ikincilik kupasını okulumuza getirmiş olmaları tüm okulumuzu sevindirmiştir. Öğrencilerimiz Beden Eğitimi öğretmenlerinin nezaretlerinde, yapmış oldukları çalışmaların meyvelerini almış ve tüm okulumuzu gururlandırmışlardır. Bu neden ile tüm öğrencilerimiz gözlerinden öpüyorum. Kendilerine emek veren öğretmenlerine de teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Dereceye Giren Sporcular ve Aldıkları Ödüller

GENÇ KIZLAR KROS TAKIMI İLÇE BİRİNCİLİĞİ KUPASI

Takım Sporcuları: Songül Korkmaz , Nevin Leblebici , Selin Sivrikaya , Nilsu Dinç , Şule EFE ,Kardelen Ergin ,İlknur Altındağ , Begüm Yılmaztekin

Madalya Alan Sporcular: : İlçe 1.si Songül Korkmaz, İlçe 2.si Selin Sivrikaya

GENÇ KIZLAR ORYANTİRİNG (HEDEF BULMA) TAKIM İLÇE BİRİNCİLİĞİ KUPASI

Takım Sporcuları: Nevin Leblebici , Büşra Çakıcı , Buse Kahraman ,Hitame Nur Küçükcan , İpek Kardaş

Madalya Alan Sporcular: İlçe 1.si Nevin Leblebici , İlçe 2.si Büşra Çakıcı , İlçe 3.sü Buse Kahraman

GENÇ KIZLAR MASA TENİSİ TAKIM İLÇE İKİNCİLİĞİ KUPASI

Takım Sporcuları: Kübra AKGÜÇ , Halime Omca , Bahar Kaya