Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi masa tenisi takımı Manisa İl Müsabakalarında 3. Olarak güzel bir başarı elde etmiştir. Futsal, kros ve Oriyantring gibi dallarda büyük başarılar göstermiş olan Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu branşlara bir yenisini daha eklemiş olup masa tenisi branşında da başarılar kazanmaya başlamıştır. Kübra Akgüç (Takım Kaptanı), Buse Verili, Arzu Sümer, Nafiye Balcan, Asude İzgi’den oluşan Masa tenisi takımı, bu yılın ilk turnuvası olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan Cumhuriyet Kupasında İlçe 3. sü olmuştur. Masa Tenisi takımı Manisada düzenlenen  il ve ilçe okullarını kapsayan turnuvada da İl 3.sü olmayı başarmıştır.

Başarının en büyük mimarlarından biri olan takım kaptanı 12. Sınıf Öğrencisi Kübra Akgüç; Çalışmanın karşılığını aldıklarını, Okuldan mezun olmadan hemen önce kendisi için çok güzel,  final niteliğinde bir turnuva olduğunu söyledi. Takım arkadaşlarını da kutlayan Akgüç, bundan sonrası içinde umutlu olduğunu söyledi.

Masa tenisi Antrenörü ve aynı zamanda Edebiyat Öğretmeni olan Okyay Fevzi Kanık; Bu başarının bir ekip işi olduğunu, Yönetimden oyunculara kadar herkesin üzerine düşen görevi hakkıyla yapması sonucu bu noktalara gelindiğini söyledi. Ayrıca Kanık, okul Beden Eğitimi öğretmenlerinin de başarıda büyük katkısı olduğunu belirtti. 

Okul idaresinin de desteğiyle oluşturulan yeni masa tenisi salonunun daha büyük  başarılara zemin hazırlayacağını söyleyen Antrenör Okyay Fevzi Kanık, Takımını aldıkları başarıdan dolayı yürekten kutladı. 

Okul Beden Eğitimi Zümre Başkanı Muammer İnan: Okul Masa tenisi takımımızı bu başarısından dolayı tebrik ettiğini söyledi. Ayrıca turnuvada 1. Olan ve İlimizi Gruplarda temsil edecek olan Akhisar Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine başarılar diledi. Manisa İl Birinciliği yarışmalarında ilk üç takım arasında iki Akhisar takımının olmasının ilçemiz adına gurur verici bir başarı olduğunu dile getirdi.