Akhisar’da Üniversite yapılmasına destek için AK Parti İlçe Teşkilatı Kadın Kolları düzenledikleri yemekli organizasyonda topladıkları 8 Bin 365 TL’lik gelirin makbuzunu Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’e teslim etti.

Aynı zamanda Akhisar Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Onursal başkanı olan Kaymakam Kamil Köten, bu tür organizasyonların gönüllülüğünün çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Köten konuşmasının devamında Adalet ve Kalkınma Partisi kadın kollarına teşekkür ediyorum. Düzenledikleri bu organizasyonda Akhisar’a yapılacak olan üniversitenin temellerine bir tuğla koydular. Bu paranın maddi yönünden daha çok bizi manevi yönü mutlu etti. Bu davranışın tüm Akhisar’a örnek olmasını temenni ediyoruz diye konuştu.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’da, “ Bildiğiniz üzere Akhisar için Üniversite hayati derecede önem taşıyor.. Bizlerde bunun için bir dernek kurup yardım toplama kampanyaları gerçekleştiriyoruz. Sağ olsun Ak Parti Kadın Kolları Yönetimimiz de duyarlılığını göstermiş ve katkıda bulunmuşlardır. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum diye ifade etti.

Organizasyona sponsorluk eden Hürrems güzellik salonu işletmecisi Şükran Füzun ise böyle bir yardımda yer aldığı için çok mutlu olduğunu, Akhisar için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu belirtti.

Teslim törenine Akhisar Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Onursal Başkanı Kamil Köten ve Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Salih Hızlı’nın da katıldığı makbuz teslim törenine, Akhisar Celal Bayar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Harun Çoban, Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı İ.Hakkı Şenyiğit, Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur ve organizasyonun sponsorluğunu yapan Hürrems Güzellik Merkezi İşletme sahibi Şükran Füzun katıldı.