Akhisarpress.com - Akhisar Kaymakamlığı tarafından organize edilen Ensar Vakfı’nın katkılarıyla “Umutlar Çiçek Açsın” projesi kapsamında Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda katılımcılara aile içi eğitim semineri düzenlendi.

Kişisel Gelişim Uzmanı Münir Erkan tarafından verilen seminer, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programın sunumu Ensar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erkan yaptı.

Mutlu bir yuva için aile bağlarının güçlendirilmesi gerektiğine vurgu yapan Arıkan ise eşler arasında çatışmanın çözülmesindeki en önemli iki unsurun, karşı tarafa fırsat verilmesi ve sabırlı olunması gerektiğini belirtti. Arıkan daha sonra aile zekası, aile içi iletişim ile muhabbet sanatı gibi konuları ele aldı.

Ensar Vakfının katkıları ile hazırlanan seminere Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Suudi Aslan, Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Göksügür, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü M. Akif Şenyürek, Akhisar Ensar Vakfı Başkanı Mehmet Çavul, İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı, AK parti Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Necmiye Ulus ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve birçok aile katıldı.