Açılışını Manisa Miletvekili Vehbi BAKIRLIOĞLU,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa AKKUYU ve Gençlik,Spor Müdürü Hasan Hüseyin OKTAY’ın gerçekleştirdiği bisiklet turu büyük ilgi gördü.

Geleneksel hale gelen turnuvanın beşincisini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Akhisar Ülkü Ortaokulu Müdürü Cafer Tetik, “Ülkü Ortaokulu olarak geleneksel hale getirdiğimiz beşinci bisiklet turunu sporcuların katılımı ile gerçekleştiriyoruz. 150 öğrencimiz ile birlikte bisiklet kulübümüzü kurduk, bugün turumuza yaklaşık 600 öğrencimiz, velilerimiz ve öğretmenleriz ile birlikte yollara çıktık.” dedi.

Sabah saat 11.00’de başlayan bisiklet turu Trafik Polisi ve Trafik Zabıtası ile 112 Acil Servis ekiplerinin de desteği ile gerçekleşti.

Sabah saatlerinde dökülmeye başlanan lokma hayrı ile açılışı yapılan gün,öğle saatlerinde Okul-Aile Birliği’nin köfte ekmek ikramı ile devam etti.Balkan Göçmenleri Derneği’nin Göçmen Bandosu ekibine yöresel kıyafetlerini giyen öğrenciler ve halaylarına eşlik edenler ile gün eğlenceli bir şekilde tamamlandı.