TOYOTA A.Ş;Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla, Meslek Yüksekokulumuz Otomotiv Teknolojisi Programı Laboratuvarında kullanılmak üzere 2014 model Toyota Verso marka araç hibe edildi.

Araç tesliminde konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. Ahmet ÇETİN; “TOYOTA A.Ş’nin yapmış olduğu bu hibe desteğinin, özel sektörün Üniversitelere verdiği önemi yansıtması bakımından önemli olduğunu belirtti ve Bu konuda emeği geçen,başta hibe desteğinde bulunan TOYOTA A.Ş olmak üzere, İdarecilerimize,Müdür Yardımcılarına, Yrd.Doç. Göksan AKPINAR’a, Öğretim Görevlisi İsmail TOKMAK’a teşekkür ediyorum” dedi.

Hibe edilen TOYOTA Verso’nun ileri teknoloji içeren donanımlı bir araç olduğunu belirten Otomotiv Bölüm Başkanı Sadettin EKİN; “Öğrencilerimize yeni teknolojileri bizzat göstererek bilimsel ve pratik eğitim içeren bir program takip ediyoruz. Bizim araç, gereç ve otomobil ihtiyacımızı karşılamaya yönelik katkıları olan TOYOTA A.Ş’ye ve bugüne kadar Meslek Yüksekokulumuza destek olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz.” dedi.