Zeynep Gülin Öngör Mesleki Teknik Anadolu Lisesi gerçekleştirdiği sosyal kültürel etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Zeynep Gülin Öngör Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okulun Akıllı Spor Ve Konferans Salonunda Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Derya Ağıroğlu ve Hafize Darcanlı danışmanlığında “Okuyan Şehir Manisa”  projesi kapsamında düzenledikleri “SEVGIYE YOLCULUK” temalı şiir dinletisini sundu.  

Geceye projelerden sorumlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şahin,  proje kurulu üyelerinden Ayşen Koç.  Okul Müdürü Nazan Bahar,  okul müdür yardımcıları öğrenci ve veliler katılarak geceye destek oldular. 

Öğretmen ve ve öğrencilerin beraber hazırladıkları bu dinletide sunuculuğu okulun Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Hafize Darcanlı ve Derya Ağıroğlu gerçekleştirdi.  Şiir dinletisi okul Matematik Öğretmeni Onur Ağıroğlu’nun seslendirdiği “Mavi Liman” parçasıyla başladı.  

Okul Müdür Başyardımcısı Halil İbrahim Demirbaş,  Müdür Yardımcısı Halil Boncuk,  Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Zeynep Şelale Zeybek,  Tarih Öğretmeni Reyhan Gülserp, Matematik Öğretmeni Onur Ağıroğlu,  öğrencilerden Emine Demircan, Melisa Kayan, Fatma Akgün, Öykü Gülşen, Demet Kılıcçı, Asya Biçici, Selver Verili  ile Emine Çenet, Ayşe Başakçı ve Çağla Kocabaş şiir ve şarkıları seslendirerek dinleyicilere unutamayacakları bir gece yaşattılar.