Sen bitti demeden bitmez! Sevgili KPSS adayları, ÖSYM sınav tarihlerinde anlık değişiklikler yapsa da Yediiklim Akademi son sözü yine size bırakıyor.

Lisans, Ön lisans, lise ve ÖABT düzeyinde sınava hazırlanan adaylar! Yediiklim Akademi hazırlamış olduğu programlar sayesinde hiçbir adayın karamsarlığa düşmesine izin vermeden ilaç tadında programlar hazırlamaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi ÖSYM lisans mezunu adayların girdiği genel kültür genel yetenek ve eğitim bilimleri sınavlarını daha öne çekti. Fakat Yediiklim Akademi hazırlamış olduğu yoğun programlarla bu dezavantajı avantaja çeviriyor. Yediiklim Akademinin avantajları bununla da bitmiyor. ÖSYM, ÖABT sınav tarihlerini ileriye alarak ikinci hamlesini yaptı. Fakat Yediiklim Akademi bu hamleye karşılık vererek ÖABT kurslarını henüz başlatmadı. Geç kaldım diye düşünen ÖABT adayları, Aralık başında olan ÖABT kurslarını kaçırmayın hemen kaydınızı yaptırın! Lise ve ön lisans düzeyinde sınava girecek adaylar sizleri de unutmadık! Yoğun ilginize cevap vermeye devam ediyoruz. Erken kayıt fırsatlarını kaçıran adaylarımıza yoğun istek üzerine yeni gruplar açmaya devam ediyoruz. Siz inanın, biz yardımcı olalım... Yediiklim Akademi.

ÖABT
Başlangıç Tarihi:01.12.2015
ÖABT
İlk Öğrt. Matematik, Orta Öğrt. Mat, İngilizce,  Fen ve Tek Öğrt, Sosyal Bil Öğrt., Sınıf Öğrt., Türk Dil ve Ede. Öğrt., Türkçe Öğrt., Coğrafya Öğrt., Tarih Öğrt.
LİSE-ÖNLİSANS-LİSANS (Yeni Gruplar)
Başlangıç Tarihi: 04 .12. 2015 

Kurum müdürü Hasan GÜLTEKİN