Türkiye’de 27 ilde 134 şubesi bulunan, önümüzdeki aylarda Almanya’nın Köln şehrinden başlayarak  Avrupa’nın değişik  ülkelerinde de  markaları olan “ Ramiz Köfte” restoranlarının açacak  Merhum Macide-Ramiz Taşkınlar adına Akhisar’da Fen Lisesi yaptıran evlatları Birol, Bircan,Birtan ve Bülent Taşkınlar kardeşler, anne babaların ardına yaptırdıkları okulda, davetlilere ve öğrencilere  Ramiz Köfte ziyafeti çektiler.
Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi  bahçesinde öğle arasında kurulan ızgaralarda  pişirilen marka olmuş Ramiz köfteler ve ayranlar  sıraya giren öğrencilere verildi.  Akhisar Kaymakamı  Kaan Peker, ilçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Kd.Yzb. Sabahattin Bolat,  İlçe emniyet Müdür vekili Atakan Coşkun, Okul Müdürü  Yıldırım Bayır, okun öğretmenleri ve davetlilerin katıldığı, köfte ziyafetinde, Yönetim Kurulu Başkanı Birol Taşkınlar, “Pilav, keşkek, aşure günleri yapan okullarımızdan sonra , anne ve babamızın adına yaptırdığımız  okulumuz içinde her yıl Mayıs ayının 5’inde  Ramiz Köfte  günü düzenleyeceğiz. Okulumuz bu ders  yılında  hizmete girdi. Bu Ramiz Köfte günün birincisini yapıyoruz. “ dedi.

Ramiz Köfte gününden sonra modern okulun  Konferans salonunda okulun 9. Sınıf  öğrencisi  Fatma Zehra Akkuyu, arkadaşı gitarist umut Kaya ile birlikte, Taşkınlar kardeşlerin, öğretmen ve  öğrencilerin de katıldığı mini bir konser verdi.