Seminere bu konuda sektörün önemli kuruluşlarından olan Würth Sanayi Ürünleri Ticaret Limited Şirketi yetkilileri ile Meslek Yüksek Okulu Otomotiv öğrencileri ile bir araya geldi. Würth yetkilisi Serkan DOLAR ve Oğuzhan  KARAMAN tarafından verilen seminerde, Otomotiv sektöründe kullanılan son teknoloji ürünü olan snooper diagnostik teknolojileri konusunda yeni bilgiler aktarıldı.

Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Ahmet Çetin; “Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanlığı’nca geçen yıldan beri düzenlenen sektör seminerleri Meslek Yüksek Okulumuza ayrı bir ivme kazandırmıştır. Bu seminerler sonucunda  sektör otomotiv bölümümüzü ve öğrencilerimizi yakından tanıma fırsatı bulmakta ve otomotiv sektörünün herhangi nitelikli bir eleman ihtiyacı olduğunda öncelikli olarak Meslek Yüksek Okulları arasından bizim Otomotiv Bölümü öğrencilerini tercih etmelerinden de ayrıca memnunuz.

Diğer yandan, bu şekildeki organizasyonlar ile sektörle buluşmalarının özelikle bu yıl Sayın Rektörümüz Ahmet Kemal Çelebi’nin büyük özverileri ile hayata geçirilen İntörn Eğitimi uygulamasına da büyük destek sağlamaktadır. Sektör ile karşılıklı görüşme ve istişare fırsatı için bu tip seminerler büyük zemin hazırlamakta ve öğrencilerimizin İntörn Eğitimi kapsamında çok rahatlıkla sektör tarafından kabul görmektedir. Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanlığı’ nın yapmış olduğu bu örnek çalışmaların diğer bölümlerde de yaygınlaştırılacak” dedi.

Seminer sonrası Meslek Yüksek Okuluna gelen sektör temsilcilerine bir teşekkür belgesi takdim edildi.