8 Haziran 2014 tarihinde Nevşehir ilinde düzenlenen ‘‘Okul Sporları Türkiye Oryantiring Birinciliği’’ yarışmasında Türkiye ikincisi olan Oryantirig takımına Şehit Hasan Acar İlköğretim Kurumları okul bahçesinde ödül töreni düzenlendi.

        Türkiye ikincisi olan Yıldız Erkek Takımına, Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet AY’a ve Şehit Hasan Acar İlköğretim Kurumlarına iletilmek üzere Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından gönderilen başarı belgeleri verildi.

   Ayrıca Şehit Hasan Acar İlköğretim Kurumları Okul Müdürü Musa ERTÜRK, bu başarıda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet AY’ı teşekkür belgesi  ve Yıldız Erkek Takımını Onur Belgesi ile ödüllendirmişlerdir.Şehit Hasan Acar İlköğretim Kurumları Okul Aile Birliği de bu  başarıya kayıtsız kalmamış  öğrencileri ve beden eğitimi öğretmenini küçük altınla ödüllendirmişlerdir.

   Okul Müdürü Musa Ertürk  ödül töreninde yaptığı konuşmasında ilçemizin ve okulumuzun adını Türkiye Şampiyonasında duyuran başta öğrencilerimiz ve beden eğitimi öğretmenimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletmişlerdir.