Akhisar İlçesindeki okullarda  Beden Eğitimi öğretmenleri öğrenci oldu. İlçe Milli Eğitim ve İlçe Spor Müdürlüğünün organizasyonu ile  Sacide-Ramiz Anadolu Fen lisesi konferans salonunda ilçedeki  74 Beden Eğitimi öğretmeninden 49’nun katıldığı seminerde, “Hareket ve Beceri Öğretimi”, “Beden Eğitiminde Oyunun Önemi” ve “Eğitsel Oyunlar” konularında Celal Bayar Üniversitesi BEYSO bölümü öğretim üyeleri görüntüler eşliğinde açıklamalarda bulundular.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Fen Lisesi idarecilerin de takip ettiği seminer, İlçe Spor Müdür Vekili ve beden eğitimi öğretmeni Hasan Hüseyin Oktay’ın açış konuşması ile başladı. Hüseyin Oktay Seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve  konuşmacı olarak katılan Prof.Dr. Metin Sayın’a,Yar.Doç.Dr.Hüseyin Çamlıyer’e, Demirci’de Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan, Hasan Egemen Keleş’e teşekkür edip, “Ayrıca Akhisar Belediyemizin çok önemli bir projesi olan 2-3-4 ve 5 sınıflardaki öğrencilerin “Yetenek Seçimi Projesi” ni yürüten, aramızda bulunan  Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğretim üyesi Doç.Dr. Selhan Özbey’de ayrıca çok teşekkür ederim.” Hasan Hüseyin Oktay meslektaşlarına da, “Bu seminerimizin amacı  Akhisar’daki öğrenci ve sporcu potansiyelini elinde bulunduran  siz  değerli beden eğitimi öğretmenlerinin kendi branşlarındaki bilgi birikimlerini akademisyen hocalarımızla birlikte yenileyerek öğrencilerimize aktarmak, bunun sonunda da  değişik branşlarda hem Akhisar’ımıza ve ülkemize değerli sporcular ve yaşam boyu sporu kendisine hayat tarzı olarak benimseyen bireyler yetiştirmektir.Bizlere her zaman destek veren  Milli Eğitim Müdürümüze, belediyemize, ev sahibi Macide Ramiz Taşkınlar Fen lisesi idareci ve personeline, gençlik hizmetleri ve ilçe müdürlüğümüze  de  katkıları için teşekkür ederim.” Dedi.

49 beden eğitimi öğretmenin katıldığı seminerde, Prof.Dr. Metin Sayın “Hareket ve Beceri Öğretimi”, Yar.Doç.Dr. Hüseyin Çamlıyer, “Beden Eğitiminde Oyunun Önemi”, Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Egemen  Keleş, “Eğitsel Oyunlar”  konu  başlıkları ile  görüntüler eşliğinde geniş açıklamalarda bulundular.  Konuşmacılara ve  Doç.. Selhan Özbay’a  özel hazırlanmış hediye paketleri veridi ve toplu resim çektirilerek semine sona erdi.