Zeynep Gülin Öngör Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi  Giyim Üretim Teknolojisi bölümü öğrencileri  2016-2017   öğretim  yılı başından itibaren kendilerinin tasarladıkları  ve  ürettikleri giysileri düzenledikleri defile  ile  sundular.

Sunuculuğunu Sevgi  Candan Yetiş’in  yaptığı defileye  TYH tekstil işletme müdürü Dilek Çetinkaya , TYH  tekstil işletme müdürü Burak  Üççeşmeler, TYH tekstil üretim müdürü Sacide Tekel , okul öğretmenleri , öğrencileri ve velileri katıldı.

Defilede öğrencilerin hazırladığı etek, tişört, elbise ve “Doğadan Modaya, Hikayeni Tasarla” adlı yarışma için hazırlanan tasarımlar sunuldu.

Tasarım Yarışması Sonuçları;
Jüri özel ödülü : Yazel ÖZCAN (Yarım Altın)
3.lük ödülü: Damla KÖSE (Tam Altın)
2.lik ödülü:Hasret GÜMÜŞ ( iPAD Tablet)
1.lik ödülü: Gamze ŞEN  ( iPAD Tablet)

Okul müdürü Nazan BAHAR “Zeynep Gülin Öngör Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi  ve TYH tekstil arasında protokol imzalayarak TYH fabrikalarında bir eğitim sınıfı oluştu. Gelecek yıldan itibaren öğrencilerimiz fabrika üretimlerine uygun olarak eğitim göreceklerdir. Mezun olan öğrencilerimiz öncelikli iş imkanı ile işe başlayacaklardır. ”Doğadan Modaya, Hikayeni Tasarla” adlı yarışmamızın bu yıl 2. sini düzenledik. Yarışmaya katılan öğrencilerimize, Giyim Üretim Teknolojisi bölümü öğretmenlerine hazırlamış oldukları defile için teşekkür ederim dedi.