Manisa merkez ve ilçelerindeki 17 öğrenci temsilcisi Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesinde buluştu. Her temsilcilikten Başkan, yardımcısı ve bir üye olmak üzere toplam 3 temsilci katıldı.

Akhisar’da yapılan Toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tufan Çelik, Akhisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mükremin Karasu, İl Öğrenci Temsilcisi Mertcan Güngör, Şeyh İsa Anadolu Lisesi Müdür Vekili Levent Gökkaya ve davetli olarak Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı katıldı. Başkan Salih Hızlı tüm katılımcılara Akhisar tanıtım broşürleri ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Gençlere güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; “Çok hızlı gelişen bir çağda dünyaya geldiniz. Dolayısıyla bilgi akışı çok hızlı. Sizler bizlerden daha fazla bu konuya adaptesiniz, teknolojiyle daha barışıksınız. Artık bizlerin yavaş yavaş bu meseleyi sizlere kademeli olarak devredeceğiz. Ayrıca Çanakkale zaferimizin 100. yılını kutluyoruz. Bu zafer bizim için çok değerli ve çok anlamlıdır. Siz gençlerimiz biliyorum ki bunları tarihi referanslarla süsleyip, inşallah yarınları daha iyi hale getireceksiniz. Bu konuda da sizlere güveniyoruz” dedi.

Öğrenci temsilcilerinin bu ayki konularının doğa ve hayata merhaba isimli konu olduğu bu konuya uygun olarak ise yalnızlaşan doğa ile kalabalık şehir insanını buluşturma ve verimli topraklarda yeşeren doğa bilincine sahip bireyler oluşmasına katkı sağlamanın amaçlandığı bildirildi.