Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, bünyesinde açmış olduğu kursların sergilerinin açılışlarını, 2-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdi.  2 Mayıs Salı günü resmi açılış ile başlayan sergiler, gruplar halinde Belediye Fuaye Salonunda bu güne dek sergilenmeye devam ediyor. Aynı zamanda Mahallelerde açılan kursların ürünleri de yapılan açılışlar ile vatandaşların ziyaretine açıldı.

2 Mayıs 2017 Salı günü, yapılan merkez sergi açılışının yanı sıra, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün Akhisar’ın mahallelerinde açmış olduğu kursların Sergi açılışları da; Merkez Müdürü Süleyman ERDEM, Kurum Müdür Yardımcıları, bazı Mahallelerde Akhisar Belediye Başkanı Salih HIZLI, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İŞÇİ, Belediye Başkan Yardımcısı Ali VELESTİN, Akhisar Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı ŞENYİĞİT Mahalle Muhtarları ile çok sayıda kursiyer ve mahalle sakinlerinin katılımıyla yapıldı.

Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün Mahallelerde açmış olduğu El Sanatları, Dikiş Nakış Kurlarından toplamda On dört ayrı merkezde gerçekleştirilen sergi açılışlarına; Kursiyerler ve Mahalle Sakinleri açık kaldığı süre boyunca büyük ilgi gösterdi. Çok sayıda özel ziyaretçi ağırlayan Usta Öğreticiler gösterilen ilgiden memnun kaldı. 

3 Mayıs 2017 Çarşamba günü yapılan Sergi açılışlarında; Karabörklü Mahallesi, Selçikli Mahallesi, Süleymanlı Mahallesi, Medar Mahallesi ve Tütenli Mahallesindeki Kursların Sergi açılışları, 4 Mayıs Perşembe günü yapılan Sergi açılışlarında; Sünnetçiler Mahallesi, Zeytinliova Mahallesi, Dereköy Mahallesi ve Arabacıbozköy Mahallelerindeki Kursların Sergi açılışları, 5 Mayıs Cuma günü yapılan Sergi açılışlarında; Akselendi Mahallesi, Kayalıoğlu Mahallesi, Kapaklı Mahallesi ve Çamönü Mahallelerindeki Kursların Sergi açılışları gerçekleştirildi. 

Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman ERDEM, sergi açılışlarında önemli konulara değindi. ERDEM; “Bizlere kurs açmamız için bu imkanı sağlayan başta çok değerli Sayın Kaymakamımız Kaan PEKER’e, Belediye Başkanlığımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Usta öğreticilerimiz ile kursiyerlerine teşekkür ederiz.  Kursiyerlerimizin Yıl boyunca emek verdiği ürünlerin çıktılarını görünce mutluluğumuz kat kat artıyor. Verilen emek, gösterilen gayret ve çaba görülmeyecek gibi değil, bu bizim en büyük mutluluğumuz. Emeği geçen herkese kurumum adına teşekkür ederim” şeklinde açıklamalarda bulundu.