Akhisarpress.com


Akhisar Körfez Dershaneleri Anafen Şubesi, 8 Sınıf Seviye Belirleme Sınavı'nda başarılı olan öğrencilerine teşekkür kokteyli düzenledi.


Teşekkür kokteylinde Körfez Dershanesi Anafen şubesi müdürü Cengiz Beyaz başarılı olan öğrencileri ile beraber pasta kesimi yaptı. Anafen şubesi müdürü Cengiz Beyaz teşekkür konuşmasında; "Sizler uzun ve yorucu bir maratonu iyi bir şekilde bitirerek güzel okullar kazandınız. Dershanemizin okul ve ailelerinizin sizden istediklerini yerine getirerek güzel liselerde okumaya hak kazandınız. Hepinizi tebrik ederim, hayatta başarılarınızın devamını dilerim. Bu başarımızda emeği geçen dershane ve okul öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür eder eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar dileriz." dedi.


2011-2012 eğitim ve öğretim sezonunda Akhisar Körfez Dershanesi'nin başarıları ise şu şekilde: Fen Lisesi 13 Sosyal Bilimler Lisesi 5, Anadolu Öğretmen Lisesi 22, Anadolu Lisesi 105, Sağlık Meslek Lisesi 18, Anadolu İmam Hatip Lisesi 28, Anadolu Meslek Lisesi 31 öğrenci okullarına yerleşti.