Özel Akhisar Koleji İlkokulu birinci sınıf öğrencileri okuma yazmanın tadına vardılar.Bu sevinci büyükleri ile paylaşmak istediler.

Sınıf öğretmenleri Gürol ÖZEK ve Elif DİNSEL’in hazırladığı oyunlar, şiirler, dans gösterileri, Müzik öğretmenleri Gamze Abaka Okur ve Niyazi Şahin’in hazırladığı sınıf korosu, Beden Eğitimi öğretmeni Tülin Tunç’un hazırladığı eşli dans ve zeybek gösterileri. İngilizce öğretmenleri Aylin Taşçı hazırladığı İngilizce skeç, satranç öğretmeni Kıyasettin Aydın’ın rehberliğinde satranç gösterisi ile öğrenciler okulun kültür salonunda bu coşkuyu yaşadılar. Sahne tasarımında Görsel Sanatlar öğretmeni Çiğdem Karakuş, Kudret Olgun ve Hüdaverdi Görgün tarafından yapıldı.

Öğrencilerin başarı belgeleri okul kurucusu H.Vehbi Başaran, Genel Müdür Mesut Kemerli ve okul idarecileri tarafından verildi.

Program sonunda teşekkür konuşması yapan Akhisar Koleji İlköğretim Kurumları Müdürü Ali Rıza PERESE, öğrencilerin çok kısa zamanda önemli gelişmeler kaydettiğini belirterek onların kendilerini yaşamda başarılı kılacak çok değerli kazanımlar elde ettiklerini önümüzdeki yıllarda bu kazanımları daha da zenginleştireceklerini belirterek, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.