Akhisar Koleji Resim ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri 28 Kasım 2014 Cuma günü Keskinoğlu tesislerinde bulunan Araba Müzesini ziyaret ettiler. Akhisar Koleji müdür yardımcısı Mehmet SALĞIN, Görsel Sanatlar Öğretmenleri Çiğdem KARAKUŞ ve Kudret OLGUN, Okul Halkla İlişkiler Sorumlusu Burcu UĞUR ve Fotoğrafçılık Kulübü Öğrencilerinin katıldığı geziye, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi KESKİNOĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet KESKİNOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyesi Keskin KESKİNOĞLU ev sahipliği yaptı.

Akhisar Koleji Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin fotoğraf çekimi yaptığı gezi esnasında, YUM-BİR (Yumurta Üreticileri Merkez Birliği) tarafından düzenlenen Resim Yarışmasında Türkiye 2.si olan    Akhisar Koleji öğrencisi Duru BEKTAŞ ödül kazanan resmini Keskinoğlu Şirketler Grubuna hediye etti. Hediyeyi kabul eden Yönetim Kurulu Üyesi Keskin KESKİNOĞLU, ‘’Sizin gibi pırıl pırıl gençlerin kazandığı her başarı çok değerli, arkadaşınız Duru BEKTAŞ’I da resim yarışmasındaki derecesinden dolayı tebrik ederim. ‘’Hayatın kaynağı yumurta ve yumurta keşifleri’’ aslında çok güzel ve anlamlı bir tema... Sizler yumurtanın anne sütüne en yakın besin kaynağı olduğunu biliyor muydunuz? Yumurta yaşamın en doğal mucizelerinden biri aslında ve uzmanlar sağlıklı beslenme için de her gün 1 tane yumurta yememizi öneriyor. Sağlıklı yaşamın temeli çocukluk döneminde atılır. Sağlıklı nesillerin gelişmesinde ise beslenme ve eğitim başta gelir. Bizler de Türkiye gelişsin diye, hem çocuk hem erişkin beslenmesinde son derece önemli olan tavuk eti ve yumurta üretimine ömrümüzü vakfettik. Dedemin 51 yıl önce kurduğu bu tesislerde sizlerin gönül rahatlığıyla tüketebileceği yumurta ve tavuğu titizlikle üretiyoruz. Ve eğer o ürün çocuklarımıza yedirebileceğimiz kalitedeyse ancak o zaman tüketicimize sunuyoruz. Hayatta her zaman en önemli olan işinizi layıkıyla yapmaktır, öğrencide olsanız iş adamı da olsanız başarının sırrı budur. İleride başarılı birer iş adamı, doktor, öğretmen, sporcu, sanatçı olabilmek için düzenli ve dengeli beslenmeli, öğretmenlerinizi dinlemeli ve derslerinize çok çalışmalısınız. Biz büyükleriniz olarak sizlerin her başarısından büyük gurur duyuyoruz. Hepinize uzun, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum‘’ dedi.  

Ziyaret esnasında, Akhisar Koleji tarafından 16 Kasım 2014 Pazar günü düzenlenen 1. Bisiklet Turu Şenliğine sponsorluk yaparak katkıda bulundukları için, Akhisar Koleji adına müdür yardımcısı Mehmet SALĞIN Keskinoğlu Şirketler Grubuna teşekkürlerini sundu.