Kayalıoğlu belediye başkanı Mehmet Gökfiliz belde belediyelerin kapanmasına 4 ay kala son kez öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Kayalıoğlu İsmail Keskinoğlu ilköğretim okulu müdürü Erdem Kuleli ve okul öğretmenleri ile bir araya gelen Mehmet Gökfiliz hünkar restorantta öğretmenler adına yemek düzenledi. Belediye başkanı Mehmet Gökfiliz günün anlamına hitaben yaptığı konuşmasında; sevgili öğretmenlerimiz resmi anlamada son kez sizler ile birlikte bir araya geliyor olabiliriz ama biz Kayalıoğlu sakinleri olarak her daim sizlerin yanında olacak ve her konu da sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Bildiğiniz üzere Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, Yeni nesli, Cumhuriyet’in özverili öğretmen ve eğitmenleri, sizler yetiştireceksiniz; yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Diyor. Bu bağlamda sizlere eğitim ve öğretim hayatınızda başarılar diler, memleketimize ve vatanımıza bilinçli, çalışkan ve Atatürk ilke ve inkılaplarını yaşatacak gençler yetiştirmeniz dileğiyle katıldığınız için teşekkür ederim, dedi.

Kayalıoğlu belediyesinin düzenlediği yemeğe Kayalıoğlu belediye başkanı ve meclis üyeleri, Kayalıoğlu muhtarları ve Kayalıoğlu İsmail Keskinoğlu ilköğretim okulunun müdürü ve okul aile birliği başkanı Bircan Tan da katıldı.