Kadın Girişimciler Kurulunun başlattığı Ağız ve Diş Tarama projesi kapsamında Kayacık İlköğretim Okulu öğrencileri diş kontrolünden geçti.

Kadın Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen Diş Tarama Aracı Manisa’nın her yerinde faaliyet göstermeye devam ediyor. Kayacıkta da Kayacık İlköğretim Okulu’nun talebi üzerine öğrencilerde diş taraması yapıldı. Aynı zamanda çocuklara hediyeler ve balonlar dağıtıldı. Yapılan etkinliğe de Gördes Ticaret ve Sanayi Odası ile Gördes Toplum Sağlığından katılan oldu.

Gerçekleştirilen bu proje kapsamında memnuniyetini dile getiren okul müdürü Serdar Şahin; “Akhisar da TOBB Kadın Girişimciler Kurulunun Akhisar’ın tüm mahallelerine gezici diş tarama aracı gönderdiğini duyunca Gördes’e bağlı Kayacık Mahallesindeki okulumuzda da tarama yaptırmak istediğimizi Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nefise Şükran Füzün’e ilettik. Şükran hanım ve ekibi sağ olsunlar bizi kırmayıp aracı okul kapanmadan Kayacığa gelmesini sağladılar. Diş tarama aracıyla okul bahçesinde öğrencilerin diş kontrolleri yapıldı. Ağız ve Diş sağlığı konusunda öğrencilerimiz bilgilendirildi. Aracın buraya gelmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nefise Şükran Füzün çalışmalarını takip eden Kayacık İlköğretim Okulu’na teşekkürlerini iletti. “Bizim için hizmet etmek şeref, bu hizmetimizi bütün vatandaşlarımıza iletmeyi düşünüyoruz. İnsan sağlığının en önemli olgularından biri olan Ağız ve Diş sağlığına önem veriyoruz. Bunun ilerleyen yıllarda önce bölgemizde sonrasında da Türkiye genelinde yaygınlaşmasını ümit ediyoruz.” Dedi.