Ezanı Güzel Okuma Yarışması’nda il birincisi olan Hasan Hüseyin TÜRKER, Hafızlık Yarışması’nda il ikincisi olan Nurullah ERGENÇ, Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Okuma Yarışması’nda il üçüncüsü olan Furkan ERTURAN, Bocce Turnuvasında Bölge Birincisi olan öğrencileri temsilen Sümeyra ERSOY; Beden Eğitimi Öğretmeni Hatice BOSTAN, Müdür Başyardımcısı Mahmut BİNAY ve Okul Müdürü Mahmut PEHLİVAN İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman MERMER’i ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında tüm öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından tebrik edildiler. Başarılarının devamlı olmasını isteyen İlçe Milli Eğitim Müdürü tüm bu etkinliklerde görev alan öğrencilerimizin –derece yapsın yapmasın- ilçemiz için gurur kaynağı olduklarını ifade etti.

Ezanı Güzel Okuma Yarışması’nda birinci olarak hepimizi onore eden Hasan Hüseyin TÜRKER’e, Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılacak olan “Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması”nda başarılar diledi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette; Mersin’de yapılacak olan Bocce Türkiye Turnuvası’nda da öğrencilerimizin başarılı olacağına inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.