Akhisar hedef dershanesi müdürü Ziya ÇOLAK 19-25 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası nedeniyle bir açıklama yaptı.
Hedef dershane olarak Akhisarlı geçlerle birçok başarılara imza attıklarını belirterek, Gençlik Haftası’nı kutladığını  tüm gençlerimize sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl dilediğini söyledi.

Akhisar hedef dershanesi müdürü Ziya ÇOLAK açıklamasında şunlara yer verdi. “Yarınlarımızın güvencisi olan gençlerimiz; ülkemizin sadece zenginliği değil; aynı zamanda değişim potansiyelinin de kaynağıdır. Genç nüfusa sahip olmak bizler için büyük bir şanstır. Özgür düşünceli, kendi başına karar verebilen, sorgulayan, kendi toplumunun değerlerinden evresel doğrularından haberdar olan, hayat güçlüklerinin üstesinden gelebilecek donanımlı ve yetenekli gençler yetiştirmek en temel görevimizdir. Bu bilinç ile hareket eden Akhisar hedef dershanesi yönetim kurulu gençlerimize katkı sağlamak amacıyla bu hafta boyunca 2014-2015 eğitim öğretim dönemi için dershanemize kayıt yaptıracak öğrencilerimize % 30 indirim yapma kararı almıştır.” dedi.