Akhisar Halk Eğitim Merkezi ASO Müdürlüğünün önderliğinde, eğitmenliğini Halk Oyunları Antrenörü Umut Fidan’ın yapacağı yetişkinlere yönelik halk oyunları ekibi kayıtları başlamıştır.

Halk Oyunları Antrenörü Umut Fidan’ın vermiş olduğu bilgiye göre kurulacak olan Halk Oyunları Ekibi hafta içi geceleri çalışmalarını gerçekleştirecektir. Çalışama günleri ve saatleri kursa başvuru yapacak kursiyerlerle belirleneceğini söyleyen Umut Fidan, hafta da 3 gün çalışma yapılacağını ve sene sonu gerçekleştirecekleri Halk Oyunları Şenliğinde gösterilerini sunacaklarını bildirdi.

Kursa 16 yaş ve üzeri tüm vatandaşların katılabileceğini dile getiren Umut Fidan, başvurular için bizzat Akhisar Halk Eğitim Merkezimize ve şahsına yapılmasını rica etti. 

Umut Fidan; Akhisar Halk Eğitim Merkezi ASO Müdürlüğü’nün eski kız pratik sanat okulu binasında olduğunu, kursa katılmayı düşünen kişilerin kimlik fotokopileri ile kayıtlarını yaptırabilecekleri söyledi. Ayrıca telefon ile bilgi almak isteyenler 0 543 634 20 02 numaralı telefondan Halk Oyunları Antrenörü Umut Fidan’a ulaşılabileceklerini bildirildi. Halk Oyunları çalışmasının 6 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan toplantı da çalışma günleri, yeri ve saatlerinin belirleneceğini söyledi.