Akhisar Kaymakamı Sasın Sabit KAYA’nın Olurları ile gerçekleşen  toplantıya Akhisar İlçe Tarım Müdürü Ahmet KILIÇ, İlçe Orman Müdürü Mehmet UZUN, İlçe Jandarma Komutanı Ali Galip KOCAMAN , Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan GÜMÜŞ ve Akhisar Mahallelerinin Muhtarları katıldı. Toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. 

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman ERDEM söz alarak yeni seçilen muhtarlara hayırlı olsun dileklerini iletti. Daha önceki dönmelerde de Halk Eğitimi Merkezi faaliyetlerinde daima yanımızda olan mevcut ve değişen tüm muhtarlara teşekkürlerini  iletti. Bundan sonraki Halk Eğitimi Merkezi faaliyetlerinde de en büyük paydaşlarımızdan Halkın Sözü  Olan Çok Kıymetli Muhtarlarımız ile güzel işbirlikleri yapmaya devam edeceklerine emin olduklarını vurguladı. 2018/2019 Eğitim-Öğretim yılının değerlendirmesini yaparak muhtarlarımıza teşekkürlerini iletti. 2019/2020 Eğitim-Öğretim yılı Halk Eğitimi faaliyetlerinin planlanması ile ilgili muhtarların görüşlerini aldı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve çok kıymetli eşleri Emine ERDOĞAN’ın başlattığı “Okuma-Yazma Bilmeyen Kalmasın” projesinde şu ana kadar yapılan çalışmaları anlatarak önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar ile ilgili Muhtarlardan destek istedi. Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Projesi hakkında bilgilendirme yaparak. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülen Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitiminin yanlızca okullarda öğrencilere yönelik değil tüm mahallelerimizde tüm halkımıza ulaşması için çaba gösterdiklerini vurguladı ve muhtarlarımızdan destek talep etti. Halk Eğitimi Merkezi’ne ulaşmanın bir telefon kadar yakınlarında olduğunu,daima telefonlarının ve kapılarının Halkımız için açık olacağını vurguladı. Siz bize gelemezseniz biz size geliriz. Yeter ki Halkımızın talep, görüş ve önerilerinin gereğini yapalım dedi. Toplantıya katılımlarından ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerini iletti.Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan GÜMÜŞ’ün organizasyonlardaki emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Mahalle Muhtarlarımızın görüş, öneri ve taleplerinin alınmasının ardından toplantıya katılan daire amirlerimize söz verildi. Toplantıya katılan İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet KILIÇ Muhtarlara bilgilendirmede bulundu.

Toplantının tamamlanmasının ardından muhtarlar ile toplu bir fotoğraf alınarak;lokma ikramında bulunuldu.