Oynadığı gurup maçlarından ve final maçlarından başarıyla çıkan Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol takımı Manisa şampiyonu olmuş ve  20-22/01/2015 tarihleri arasında Denizlide yapılacak olan Türkiye Şampiyonası Bölge Finallerine gitmeye hak kazandı.

İl Birinciliği Kupasını Okul Müdürü Rıza Bahar’a takım kaptanı Halil Akdoğan takımı adına teslim etti.

Şampiyonluk kupasını alan Bahar, öğrencilerine ve Beden eğitimi öğretmeni Yücel Dalmış’a tek tek teşekkür ederek, alınan bu başarın devam etmesini ve Türkiye Şampiyonluğu ile taçlandırılmasını istedi. 

Rıza Bahar, futbol başta olmak üzere her türlü okul faaliyetlerimizde  bizlere destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Mermer beyefendi ile Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri beyefendiye  teşekkür ederim dedi.

Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ; Şenel Dönmez, Yunus Yetgin, Şaban Şirin, Servet Can Hasarcı, Ümit Yılmaz, Fahrettin Topaç, Serhat Gürsoy, Sertan Karakaya, Samet Can Buldur, Alkın Mecimek, Kayacan Çetin, Sergen Şener, Demirkan Köprülü, İlke Nelik, Resul Sarıyar, Mustafa Yılmaz, Deniz Pome ve Kaptan Halil Akdoğan’dan oluşmaktadır.