Zeynep Gülin ÖNGÖR Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda Okul Müdiresi  Nazan BAHAR, İsmail KARABIÇAK ve Müdür Yardımcısı Bilgi VEREN ile müdür yardımcısı Fadime AŞIK  önderliğinde Giyim Üretim Teknolojisi  öğretmenlerinden Alan Şefi Betül GÖLÇEK, Atölye Şefi Cemile BAL, Selda CANBAZ’ın muhasebe ve finansman alan şefi Bülent AYGÜN, Mahmut DOĞRUYOL’un düzenlediği kariyer günleri kapsamında “HEM MESLEK TAM DESTEK” projesinde meslek tanıtımı, akran eğitimi 3 Nisan 2017 pazartesi günü saat 14:00-15:30 saatleri arasında  gerçekleştirdi.  

Giyim Üretim Teknolojisi alanı ile Muhasebe ve Finans alanı 11. Sınıf öğrencilerinin bölüm tanıtımı ,iş yeri açma süreci, girişimcilik, maliyet, mevzuat, kanunlar, teşvikler, personel çalıştırma koşulları ve bir muhasebeci nasıl giyinmeli konuları hakkında sunum yaptılar.

Okul Müdüresi Nazan BAHAR iki meslek okulunun bir araya gelip öğrencilerin bölümleri hakkında bilgileri aktararak bir bütün içerisinde geleceğe hazırlık aşamasında gösterdikleri gayretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Bu tür projelerin okullar arası iletişimi arttırdığı ve bir bütün olduğumuzun gösterdiğini söyledi.
Akhisar Cumhuriyet Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İsmail KARABIÇAK bakanlarımızın meslek liselerine verdiği önem, ayırdığı bütçenin bir göstergesi olduğunu meslek lisesi öğrencilerinin mesleki kariyerlerinde zamanını kaliteli değerlendirmeyi,  teknolojiyi doğru ve yerinde kullanmaları gerektiği konusunda hassas olmalarını önerdi. 

Okul Müdürleri giyim üretim teknolojisi alanı, muhasebe ve finansman alanı öğretmen ve öğrencilerinin bu projede gösterdikleri çalışmalardan dolayı  katılımcılara teşekkürlerini sundu.