Akhisar Belediyespor’un kadro dışı kalan ve tesislere alınmayan Yunan oyuncusu Teofanis Gekas, Akhisar Özel Eğitim Uygulama Merkezine10 adet bilgisayar hediye etti.

Akhisar da teknik direktör Robersto Carlos ve yönetimle arası açık olan Gekas kadro dışı bırakılmıştı. Yönetim tarafından U21 takımı ile antrenmanlara çıkması için program verilen ve bu programa kontrat gereği uymayan Gekas Yılmaz Atabarut Tesislerine de alınmamıştı.

Gekas, Akhisar Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret ederek daha önceden kendisini tesislerde ziyaret eden Akhisar Zeytin Kent TOKİ Uygulamalı Okulu ve Akhisar Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerine 10 adet bilgisayar söz vermişti. Söz verdiği gibi 10 adet bilgisayarı bizzat kendisi okula götürerek hediye etti. Okulda Gekas’ı gören öğrenciler bol bol fotoğraf çekildi.

Okul Müdürü Aygün Yazgan, Gekas’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirirken; “Gekas okulumuzu ziyaret etti. Bizlere önceden söz verdiği gibi 10 adet bilgisayar hediye etti. Engelli öğrencilerimize de oyuncak hediye etti. Gekas’a teşekkür ediyoruz.”dedi.