Özel Akhisar Eksen Dershanesince düzenlenen stres yönetimi sınav anı adlı seminerin açılış konuşmasını dershane müdürü N. Enver Oğuz yaptı.

“2012 Ağustos ayında açılan dershanemiz ilkokul, ortaokul, lise, YGS, LYS ve KPSS alanlarında hizmet vermektedir. 16 kişilik sınıflarıyla, birebir etütleriyle, değerli öğretmenleriyle kısa zamanda hak ettiği itibarı kazanmıştır. Dershanemizde ki öğrencilerimiz çok değerlidir, bütün sistem öğrencilerimizin başarısı üzerine kurulmuştur, değerli velilerimize de gelişmeler hakkında sık sık bilgi verilmektedir. Bize güvenen velilerimiz ve öğrencilerimiz için çok çalışmak zorunda olduğumuzu biliyor ve çok çalışıyoruz. Bu akşamki etkinliğimizle bizlere güvendikleri için Akhisar Halkına bir teşekkür etkinliğidir.”

Dershane Müdürü N. Enver Oğuz, Uzman Rehber öğretmen Mehmet Hakan Alşan’ı takdim etti. Sınav anını stres yönetimini, öğrencilerim sınavlarda karşılaştıkları zorlukları, algılama sorunlarını espirili bir dille sinevizyon gösterisi ile anlatan konuşmacı izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Akhisarlıların ilgisinden memnun kalan Alşan, salonu doldurdukları için Akhisarlılara teşekkür etti.