19 Mart 2019 tarihinde Akhisar Belediyesi Necdi Şentürk Park İçi  Kültür Salonunda, Akhisar yerleşkemiz öğrencilerine, personeline ve halka açık olan, Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından düzenlenen programa; Akhisar kaymakamı Sabit Kaya, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Akhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Ahmet Çetin, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestiyen, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Osman Yörük, öğretim elemanları , öğrenciler ve Akhisarlılar katıldı.

Öğr. Gör. Kenan Tozak’ın Çanakkale Savaşından yürek burkan hatıralar aktardığı programda Müzik Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nihat Ozan Köroğlu şefliğindeki Müzik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri, “Alay Marşı, “Çanakkale İçinde Aynalı Çarşı, “Hey On Beşli”, “Çanakkale Bugün Toz ile Duman”, “O Mübarek Bayrak” gibi türküleri ve marşları çok üstün bir performansla seslendirdi.

Programın sonunda ayakta alkışlanan öğretim elemanları ve öğrenciler adına, Dr. Öğr. Üyesi Nihat Ozan  Köroğlu ve Öğr. Gör. Kenan Tozak’a  Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya tarafından  teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.