Akhisarpress.com - Büyükşehir Belediyesinin  yarı tatil nedeniyle  Akhisar’da  dağıtılan hediyeleri  sokakta dağıtıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün  okullarda dağıtılmasına izin vermediği öğrenildi.

Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesinde, Misak-ı Milli ilk Öğretim okulu ile Adnan Menderes lisesinin bulunduğu kavşakta  Büyükşehir Belediyesinin standında  öğrencilere hazırlanan minik  paketlerle, kalemler, boyama kitapları, çevre ile bilgilendirici metinler yarı yıl tatili olarak hediye edildi. Standın  hemen yanında  Büyükşehir  belediyesinin büfesinden de hem öğrencilere hem halka  soğuk havada çorba dağıtıldı. 

Büyükşehir  Belediyesinin Akhisar Koordinatör Müdürü Doğan Ensivri, “Öğrencilerimize yarı yıl tatili için okullarında hediyeler vermek için  şifahi olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurduk. Doğal olarak  müdürlük  Kaymakamlık makamından izin istedi. Uygun görülmediği iletildi. Bizde kurduğumuz ekiplerle  burada görüldüğü gibi okulların önlerinde öğrencilerimize  yarı tatili olarak hazırlanan  hediyeleri veriliyor. Ayrıca  hava şartlarını göz önünde bulunduran Büyükşehir Belediye başkanlığımız  her ilçede olduğu gibi halkımıza da sıcak çorba dağıtımı yapıyor.” Dedi.