Değerler Eğitimi konulu çalışma kapsamında Türkiye’ye gelen öğretmenler Akhisar Belediye Başkan Vekili Zafer Aşkın’ın konuğu oldu. Akhisar Ülkü Ortaokulu Müdürü Cafer Tetik ve tercümanlık yapan İngilizce Öğretmenleri Özlem Hasdoğan ile Ayşe İpek ve öğretmenler Canan Çınar, Ferha Çoban ve Melih Tırpanalan’ın eşlik ettiği 4 ülkeden gelen 8 öğretmen Başkan Vekili Zafer Aşkın’ı makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgiler verdi.

İlk olarak proje hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Cafer Tetik; değerler eğitimi konulu çalışma kapsamında Avrupa’nın 4 ülkesinden 8 öğretmeni ağırladıklarını ve Akhisar’daki çeşitli okullarda değerler eğitimini işlediklerini ve 2 yıl sürecek olan proje kapsamında Akhisar’dan da değişik öğrencilerin buradaki ülkelere ziyarete gideceklerinin altını çizdi. 

Avrupalı misafirleri Akhisar’da görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Akhisar Belediye Başkan Vekili Zafer Aşkın, bütün dünyanın dostluk içerisinde yaşamanın en önemli temelini oluşturan bu tür projeleri önemsediklerini kaydederek projenin hayırlara vesile olmasını diledi. Ziyaret sonrası Akhisar Belediye Başkan Vekili Aşkın, Avrupalı misafir öğretmenlere Akhisar’a özgür zeytin ve zeytinyağı şiltlerinden takdim etti.