Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapımına katkı sağlanan Ticaret Odası İlkokulu 2015-2016 Eğitim ve öğretim yılına: Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından  eksikleri çok büyük oranda tamamlanmış olarak girdi.

Bu nedenle Ticaret Odası İlköğretim Okulunu temsilen Okul Müdürü Selçuk Akyıldız  ,Okul aile Birliği Başkanı Neslihan Güney ,okul öğretmenleri Reyhan Urhan ve Erdem Küçük ile  öğrenciler Kerem Doru ve Eylül Akgün’den oluşan heyetle Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz'a teşekkür ziyaretinde bulundular. 

Ziyaret esnasında bir açıklama yapan  Okul Müdürü  Selçuk Akyıldız " Okulumuz  ,  Okul dönüşümlerinin ardından Hürriyet Mahallesinin tek ilkokulu olarak 2015-2016 eğitim-öğretim yılında 800 öğrencisi (Ana sınıfı hariç ) ile eğitime başladı.Sınıf mevcutları 25-30 aralığında olup  3.ve 4. Sınıflar (10-12 yaş grubu) sabahçı,1.ve 2.sınıflar (7-9 yaş grubu ) öğlenci olacak şekilde  düzenlendi. Eğitim  Öğretim Yılı öncesinde Okulumuzda Bilgisayarlarımız eksikti , ayrıca  Okulumuzun  Tuvaletleri ve kapıları  kullanılamaz haldeydi,kapsamlı bir tadilat ,hatta yenileme gerekiyordu.Bu nedenle Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Abdurrahman Yılmaz'ı ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman Mermer'i makamlarında ziyaret ederek taleplerimizi ilettik. Ticaret ve Sanayi Odamız  Bilgisayarlarımızı temin edip tadilatımızı yaptırırken Milli Eğitim Müdürlüğümüz de kapılarımızı yaptırdı ve Okulumuz yeni Eğitim Öğretim yılına eksiklerini çok büyük oranda gidermiş olarak başladı.Bu nedenle Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Abdurrahman Yılmaz 'a Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine. Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleymen Mermer'e çok teşekkür ediyoruz " dedi.      

Ziyaret esnasında konuşan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz "Öncelikle ziyaretiniz nedeniyle şahsım ve Odama adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Yaptığımız katkı ile minik yavrularımızın daha nezih bir ortamda eğitim ve eğitim görmelerine vesile olduysak ne mutlu bizlere, Odamızın adını taşıyan Okulun ihtiyaçlarına ilgisiz kalmamız düşünülemezdi . Daha önceleri nasıl katkı sağladıysak ileriki dönemlerde de imkanlarımız ölçüsünde okulumuza katkılarımız devam edecektir "dedi.