5-8 Mart 2015 tarihlerinde Bursa ilinde yapılan minikler Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Akhisarlı Okçular Türkiye 5. Oldu.
Manisa’nın ilçeler arasında ve Akhisar’ın tek Okçuluk sporcuları olan Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül İlköğretim Okulu sporcuları Türkiye 5. olarak ilçemizi ve ilimizi gururla temsil ettiler.

5 sporcumuzun yarıştığı müsabakalarda, Türkiye genelinden toplamda 600 okçuluk sporcusu katıldı. Kendi kategorilerinde 36 sporcuyla yarışan ve müsabakalarda başarılı sonuçlar elde eden Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül İlköğretim Okulu sporcuları Akhisar’ımızı başarıyla temsil ettiler.

Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda Okçuluk Antrenörü olan Arif Zeyrek ile yaptığımız röportaj da; “Geçen sene okullar arası okçuluk müsabakaları ile başladığımız, bu senede başarıya daha da yaklaştığımız bir sezon geçirmekteyiz.  Bursa da yapılan müsabakalarda toplamda 600 sporcu katıldı. Sporcularımız kategorilerinde 36 sporcu ile yarıştı ve sıralamalarda 18, 19, 23, 24 ve 42. Oldular. Bu sıralamalar da bize Türkiye 5.’liğini getirdi. Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Bizlere okul müdürümüz İsmail Yalturak’ın büyük destekleri olmuştur. Kendilerine vermiş oldukları desteklerden ötürü şahsım ve sporcularım adına teşekkür ederim. Aynı zamanda bize desteklerini esirgemeyen okul aile birliği ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Mermer’e de teşekkür ederiz.” Dedi.

Aynı zaman da hem Akhisar’ın hem de Manisa’nın en küçük okçuluk sporcusu olan 8 yaşındaki Sağanak Zeyrek önümüzdeki yıl için yarışmalara hazırlanıyor.

Bursa da yapılan okçuluk müsabakalarına katılan sporcular ve dereceleri;

Ali Ediz Zeyrek Türkiye 18.’si
Bertu çalışkan Türkiye 19.’su
Berke Ünlü Türkiye 23.’sü
Fethi Akay Kanmış Türkiye 24.’sü
Şuheda Balcı Türkiye 42.’si