Öğrencilerin ailelerinin kendi imkanlarıyla matbaada basılan kitabın imza günü etkinliği düzenlendi. İmza gününe Akhisar Belediye başkanı Besim Dutlulu’da katıldı. 

İmza günü etkinliğinin açılış kurdelesini Akhisar Belediye başkanı Besim Dutlulu ve Okul Müdürü Murat Tekin birlikte kesti. Kurdele kesimi sonrası kitabın yazarlarından Ayça İdil Erol; “Sizleri bu mutlu günümüzde aramızda görmekten mutluluk duyuyor ve hepinize teşekkür ediyoruz. Burada güzel bir amaç için toplanmış bulunmaktayız. Arkadaşım Emine ile birlikte ilk defa kitap yazma deneyimimizi sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Eksiklerimiz, yanlışlarımız varsa af ola” dedi. Kitabın diğer yazarı Emine Taşkıran; “Sevgili arkadaşlar kitabımızın imza gününde bizleri yalnız bırakmadığınız için çok mutluyuz. Ayça ile üzerinde uzun zamandır çalıştığımız hikaye kitabımızı sizlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.” Dedi.

Akhisar Belediye başkanı Besim Dutlulu; “Buraya davet edildiğimde sevinerek geldim. Yanımda bulunan iki genç arkadaşımızın yazdığı kitap beni duygulandırdı çok mutlu etti. İlerde inşallah daha güzel daha başarılı işlerini görmek bizlere nasip olur. Aynı zamanda burası benimde ilkokulum olduğu için ayrı bir mutlulukla buradayım. Hepsine ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

İmza günü etkinliğine belediye başkanı Besim Dutlulu’nun yanı sıra okul müdürü Murat Tekin, okul müdür yardımcıları Faruk Güngör, Fatih Demir, Ergün Aydın, öğrencilerin aileleri Neşe Erol Suyolcu, Kerim – Yıldız Taşkıran, öğretmenleri Enis Kurt, İngilizce öğretmenleri Güldane Büyükçam ve diğer öğretmenler, destek sağlayan Turgay Suyolcu ve birçok öğrenci katıldı.