Akhisar Halk Eğitim Merkezi’nin açmış olduğu Türk Halk Oyunları kursu çalışmaları başladı.

Akhisar Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Antrenörü Samet Gögen önderliğinde başlayan kurs, Ülkü Orta Okulu çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi.

Akhisar Halk Eğitim Merkezinin mesleki kursların yanında gerçekleştirmiş olduğu kültürel ve sportif kurslarında vatandaşın ilgisini çekmesine duyduğu sevinci dile getiren antrenör Samet Gögen; “Öncelikle bize bu imkanı sunan başta Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Erdem ve yardımcılarına sonrasında Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz. Biz geçen yıl olduğu gibi bu yılda gerek yetişkinlerimize gerekse okullardaki gençlerimize kültürümüzü öğretmeye devam ediyoruz. Kendi kültürümüzü öğretirken aynı zamanda sportif bir faaliyet olarak kursiyerlerimizin stres atmasını sağlıyoruz. Sene sonu yapacağımız gösterimizle 7’den 70’e herkesin takdirini alarak güzel çalışmalarımızı halka sunmak için çalışıyoruz. Bize desteğini esirgemeyen ve kurslarımıza katılan herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Halk Oyunları kursunun, Akhisar Halk Eğitim Merkezi tarafından ücretsiz bir şekilde açıldığını dile getiren Samet Gögen, çalışmaların Pazartesi, Çarşamba ve Cuma akşamları Ülkü Orta Okulu salonunda saat: 19.30’da olduğunu ve kayıtların devam ettiğini dile getirdi.

Kurslara katılmak isteyen vatandaşların direkt çalışmalara gelerek kayıt yaptırabileceğini ya da bilgi almak isteyenlerin 0 506 866 38 60 cep telefonundan Halk Oyunları Antrenörü Samet Gögen’e ulaşabileceği bildirildi.