Akhisar Ticaret Meslek Lisesi tarafından Umutlar Çiçek Açsın Projesi kapsamında Bursa-Uludağ gezisi düzenledi.

50 kişilik Gezi kafilesi 9 Mart Cumartesi günü saat 02.30’da Akhisar Sevgi Yolundan hareket ederek saat 06.30 da Bursa merkezine ulaşmıştır. Sabah kahvaltısından sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından görevlendirilen Rehber Seçil ZOR eşliğinde Ulucamii, Yeşil Türbesi, Hünkâr Köşkü, Tofaş Anadolu Arabaları Müzesi, Tophane, Çekirge İlçesi merkezi ve Atatürk Köşkünü ziyaret etti.
Gezi kafilesi şehir içi gezintisinden sonra saat 14.30 itibariyle Uludağ hareket etmiştir. Uludağ’da Oteller bölgesinde bir süre kar topu oynadıktan sonra çift kişilik teleferik ile zirve çok eğlenceli bir yolculuk yapmıştır.

Saat 17.30 itibariyle Uludağ’dan ayrılan gezi kafilesi Korupark’ ta bir süre yemek ve alışveriş için mola vermiş ve saat 20.00 itibariyle dönüş yolcuğuna başladı.

Okul Müdür Mahmut Doğruyol ve sorumlu öğretmenler Nazan Dal ve Mehmet Güçyener gezinin amacına uygun olarak gerçekleştiğini öğrencilerin ve öğretmenlerin çok güzel bir gün geçirdiğini belirterek, rehber sayesinde de gezilen mekânlar hakkında bilgi sahibi olunduğunu belirtti. Bu anlamda rehber Seçil Zor’a ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu.