Gıda Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan aşurenin üzeri Türk bayrağı ile süslendi. Aşure kazanının etrafında toplanan Okul Müdürü Nazan Bahar ve Gıda Bölümü öğrenciler yapılan duanın ardından kendi elleriyle yaptıkları aşureyi yine kendileri servis ettiler.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen aşure hayrında konuşan Zeynep Gülin Öngör Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nazan Bahar “Okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Mutfak Uygulama Atölyesi olarak tüm ihtiyaçlara eksiksiz cevap verebilmek, müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla ürün ve hizmet yelpazemizi geniş tutarak hijyen ve kalite standartlarını azami derecede uygulayıp profesyonel takım ruhu ve çalışmasıyla sektöre ‘merhaba’ dedik.
 
SEKTÖRDE BİZ DE VARIZ
 
Sektördeki temel anlayışımız damak ve hijyendir. Kaliteli hizmet ve doyumsuz lezzetimiz ile her duruma uygun çeşit yemek, hazır yemek, taşıma yemek, paket yemek, tabldot; sünnet, düğün, kokteyl ve tüm organizasyonların yemek ihtiyacını karşılayacak profesyonel hizmet sunuyoruz.

İster bizim hazırladığımız ister sizin belirleyeceğiniz mönülerimizle yapacağınız organizasyonlardaki işlerinizi kolaylaştırmak istiyoruz. Çalıştığımız, çalışacağımız kişi, kurum ya da kuruluşların uzun soluklu ve vazgeçilmez mutfağı olma arzusu taşıyoruz. Bu arzuyla ‘sektörde biz de varız’ diyerek hem 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri hem de aşure ayı içinde okulumuzda aşure etkinliğine imza attık.

Bu etkinliğimizi Akhisar protokolünün de katılımıyla gerçekleştirdik. Kalite, hijyen ve profesyonellikten asla taviz vermeyen Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Lisesi Mutfak Uygulama Atölyesi olarak sizleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
(EÇ)