2014-2015 Eğitim öğretim dönemi başlarken Akhisar hedef dershanesi Müdürü Ziya ÇOLAK değerlendirmelerde bulundu. 

Çolak; “Yarınlarımızın güvencisi olan gençlerimiz; ülkemizin sadece zenginliği değil; aynı zamanda değişim potansiyelinin de kaynağıdır. Genç nüfusa sahip olmak bizler için büyük bir şanstır. Özgür düşünceli, kendi başına karar verebilen, sorgulayan, kendi toplumunun değerlerinden evresel doğrularından haberdar olan, hayat güçlüklerinin üstesinden gelebilecek donanımlı ve yetenekli gençler yetiştirmek en temel görevimizdir. İşte bu misyonu yerine getirebilmek ve Akhisar da eğitime farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla 2005 Yılında kurulan Özel Akhisar Hedef dershanesi 9 yıllık çalışma hayatında toplumsal anlamda üstlendiği bu misyonu sizlerin de desteği ile yerine getirmenin haklı gururunu yaşamaktadır.  2013-2014 eğitim öğretim döneminde hedeflediği başarıya ulaşan ve gelecek yıl için daha yüksek bir başarı hedefleyen dershanemiz kurulduğu günden bu güne kadar İlçemizde birçok başarıya imza atarak geleceğimiz olan gençlerimizin daha iyi eğitim almalarında ve hayata hazırlanmalarında ciddi katkıda bulunmuştur.’’ dedi.

ÇOLAK; Ayrıca birçok öğrencinin hayalini hedefiyle buluşturduklarının altını çizerek; Dershanemiz gençlerimizin geleceğini şekillendirmede başarılı bir eğitimin önemini kavramış ve bu başarının devamlılığının sürdürülmesi çabasındadır. dedi.

Başarının ancak tecrübeli bir kadro ve sistemli bir çalışma ile elde edilebileceğinin altını çizdi. Hedef Dershanesi olarak önümüzdeki dönem için daha yüksek bir başarı hedeflediklerini, bu amaç çerçevesinde yeni eğitim Öğretim dönemi için 16 ağustos’ ta Düzey Belikleme Sınavı yaparak 18 Ağustos 2014’ te ders başı yapacaklarını, dershane çalışma şartlarını, ders programlarını ve çalışma sistemlerini bu hedefler doğrultusunda şekillendirdiklerini ifade etti. 

Profesyonel bir eğitim sisteminin önemini kavramış, bireysel farklılıklarının bilinci ile hareket eden Hedef Dershanesi öğretmenlerinin etkili ve sistemli bir çalışmayı bütünlük içerisinde gerçekleştirdiklerini Bu noktada yayın ve eğitim kadrosu olarak daha güçlü ve istikrarlı olduklarını dile getirdi. Ayrıca başarı odaklı eğitim düşünen tüm öğrencilerle hedefte buluşalım dedi.